Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Aeschynanthus

Aeschynanthus este o planta decorativa ce se evidentiaza prin frumusetea florilor rosii, galbene care sunt cel mai ades tubulare.

AeschynanthusPlanta infloreste o perioada mare din an, in functie de modul de ingrijire.

Aeschynanthus necesita in timpul verii caldura moderata, insa nu soare direct, umiditate atmosferica – realizabila prin pulverizarea apei pe planta si udare regulata, de preferinta cu apa dedurizata.

Iarna, Aeschynanthus se pastreaza la temperaturi nu mai mici de 12 grade C. si pentru ca are nevoie de o perioada de hibernare, se uda foarte rar sau deloc.

Anual se tunde tulpina plantei pentru a obtine forma dorita.

Pamantul din ghivece trebuie sa fie format din turba, pamant de padure si mranita.

Aeschynanthus se inmulteste prin butasi de varfuri sau de tulpini.