Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

ARAUCARIA - Araucaria excelsa

Planta este cunoscuta si cu numele de pin de camera. Ramurile sunt asezate foarte regulat in etaje suprapuse pe un trunchi perfect vertical.

Frunzisul foarte atragator este alcatuit din numeroase frunze aciforme, fine, tepoase, necurbate, de culoare verde deschis. Cresterea este lenta.

Araucaria se simte bine in spatii racoroase si luminoase, in special iarna. Tolereaza semiumbra si suporta mai greu soarele direct. In general, este o planta rezistenta la conditiile din camera.

Substratul trebuie sa fie poros si sa lase sa se scurga rapid apa data la udare. Turba fibroasa, pamantul de frunze, acele de brad nu vor lipsi din componenta amestecului de pamanturi.

Ingrijirea plantei consta in udarea cu regularitate, pulverizarea frunzisului cu apa. Se recomanda transplantarea la 3-4 ani o data, inlocuirea pamantului de la suprafata in fiecare primavara, rotirea plantei din cand in cand pentru ca ramificatiile sa se dezvolte uniform.

Inmultirea este dificila si greu de realizat de catre amatori.