Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Ardeiul Ornamental

Lumina: necesita lumina puternica (orientare sudica). Pe timpul verii se poate lasa afara la soare.

Apa: mentineti solul umed. Stropiti zilnic pentru a mentine o umezeala ridicata.

Temperatura: pentru o crestere optima, mentineti temperatura in jurul a 20 de grade pe timpul noptii. Tolereaza temperaturile medii.

Plantati de la inceput intr-un ghiveci unde va ramane permanent. Puneti ingrasamant doar daca este nevoie pentru a mentine culoarea frunzelor si forma fructelor. Tundeti tufa pentru a obtine forma dorita. Inlaturati din fructe daca sunt prea multe sau inestetice. Se inmulteste prin seminte care se planteaza in fiecare an.