Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Begonia Rieger

Lumina: are nevoie de lumina puternica (orientata spre sud) pe timpul iernii, iar pe tot restul anului de o lumina indirecta. Vara puteti sa o scoateti afara la umbra partiala.

Apa: mentineti mereu solul umed cu exceptia perioadei de dupa inflorire. Atunci reduceti cantitatea de apa. Evitati sa udati si frunzele deoarece puteti favoriza aparitia unor boli. Umidiate crescuta.

Temperatura: Mentineti temperatura intre 10 – 15 grade.

Hraniti-o in fiecare luna cu ingrasamant lichid pe toata perioada de crestere activa. Rupeti varfurile la sfarsitul primaverii sau inceputul verii pentru a avea plante mai stufoase. Bobocii se formeaza toamna, cand zilele sunt scurte (10 ore de lumina). Dupa apusul soarelui, tineti florile la intuneric. Aceste plante infloresc dupa 9 saptamani. Odata ce au inflorit reduceti cantitatea de apa si ingrasamant.