Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Cala Crin

Lumina: toamna si iarna are nevoie de lumina puternica, soare direct iar primavara si vara lumina indirecta.

Apa: Mentineti o umezeala ridicata si constanta tot timpul. Stropiti frunzele des.

Temperatura : mentineti temperatura in jurul a 25 de grade pe timpul zilei dar nu o lasati sa scada sub 10 pe timpul noptii.

Plantati tuberculii la aproximativ 2 cm adancime primavara devreme sau la sfarsitul toamnei. Plantati-i in ghivece de ceramica de 15 – 20 cm . In ghivecele mai mari de 20 cm puteti planta mai multi tuberculi. Folositi un sol bogat in substante organice. Lasati loc pentru a adauga mai tarziu inca 2 cm de pamant dupa ce acestia incoltesc. Pastrati-le la umezeala si caldura.

Cand florile se usuca si frunzele ingalbenesc opriti-va din a le uda si hrani cu ingrasamant. Scoateti tuberculii din ghivec, taiati frunzele si scuturati pamantul de pe radacina. In aceasta perioada puteti sa le inmultiti prin divizarea tuberculilor.

Replantati. Reluati udatul si asigurati lumina din nou pentru a stimula cresterea. Se poate inmulti si prin seminte.