Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Coleus - Urzica decorativa

Lumina: pentru o colorit mai puternic al frunzelor are nevoie de multa lumina. Pentru a obtine culoarea dorita schimbati locatia in functie de lumina.

Apa: mentineti solul umed. Stropiti frecvent pentru umiditate ridicata.

Temperatura: medie, de preferar intre 15-20 grade.

Hraniti planta odata la 14 zile in perioada de crestere activa. Rupeti varfurile pentru a avea o planta stufoasa. Inlaturati florile. Tundeti planta in forma standard de copac daca doriti.

Se inmulteste prin taierea crengutelor care se lasa in apa sa faca radacini, sau prin seminte. Crengutele se vor transforma in plante similare celei din care le-ati taiat pe cand semintele sunt mai putin previzibile.