Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Crassula

CRASSULA - este o planta destinata in special apartamentelor, avand fie un aspect de pomisor (o tulpina inalta cu ramificatii), fie aspect de tufa.

Frunzele de Crassula sunt carnoase de o culoare verde inchis, uneori bordate in nuante de rosu, rotunde, putin alungite grupate tip ciorchine.

CrassulaInflorirea plantei se produce in special in perioada septembrie-martie, iar florile, in functie de specie , pot avea diverse forme : stea, ciorchine sau spic.

Crassula se adapteaza foarte usor la medii variate de temperatura, vara necesitand apa destul de rar (de 2 ori/luna ), dar din abundenta. Este important sa evitam stropirea frunzelor cu apa atunci cand este foarte cald, pentru ca acestea putrezesc. Iarna trebuie oprita udarea, iar temperatura trebuie sa fie redusa.

Se obtine o inflorire timpurie a plantei daca planta se mentine la o temperatura in jur de 15 gr. C

Transplantarea se face la 1-2 ani, primavara , mai ales atunci cand radacinile au ocupat ghiveciul. Substratul preferat de Crassula este format dintr-un amestec de pamant de gradina si nisip, in parti egale.

Crassula se inmulteste, pe toata perioada anului, prin butasi de tulpina sau butasi de frunze pusi in apa pana fac radacini sau direct in substratul adecvat.