Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

CRINUL VERDE - Clorophytum

Crinul verde - Clorophytum, cunoscut in termeni populari si ca Voalul Miresei, este o planta pletoasa care creste si se dezvolta in forma de tufa.

Frunzele subtiri au o culoare verde sau verde cu dungi galbene pe margine. Pe lastarii lungi ai crinului verde, care cresc din tufa, apar mici flori albe, din care se formeaza mici Clorophytum - Crinul Verdeplante(stoloni) asemanatoare plantei din care au crescut, cu mici radacini care dau, atunci cand este suspendata, un aspect de planta decorativa.

Planta nu este pretentioasa, se adapteaza usor la umbra si lumina, dar se simte bine intr-un loc luminat cu temperaturi moderate, unde dungile frunzelor devin mai proieminente.

Nu suporta iarna temperaturi sub 6 grade C. Vara, Clorophytum se poate tine afara ,dar planta trebuie ferita de razele puternice de soare.

Clorophytum necesita udare, atat incat pamantul sa fie usor umezit.

Transplantarea plantei se face anual, primavara.

Substratul folosit pentru Clorophytum, trebuie sa dreneze bine apa si sa fie un amestec din mranita, pamant de gradina si nisip.

Clorophytum se inmulteste prin separarea tufelor mature sau prin stolonii ce prezinta radacini mai dezvoltate.