Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Cyclamen

Lumina: necesita expunere la lumina medie ( orientata spre Est)

Apa: Mentineti o umezeala constanta. Nu udati frunzele pentru a evita putrezirea coroanei. Udati mai putin dupa ce a inflorit. Reduceti umezeala dupa ce frunzele se usuca iar planta intra in perioada de hibernare.

Dupa ce ies mugurii din nou, incepeti sa ii asigurati din nou apa de care are nevoie. Stropiti in fiecare zi pentru a mentine umezeala ridicata.

Temperatura: Mentineti o temperatura constanta sub 20 grade pe timpul zilei, iar noaptea scadeti-o la 2 grade. Evitati variatiile de temperatura.

Folositi ingrasamant o data pe saptamana pe timpul perioadei de crestere activa. Inlaturati toate frunzele ingalbenite.

Replantati dupa ce frunzele au cazut de tot. Se inmulteste prin divizare, in perioada de hibernare. Daca sunteti o persoana rabdatoare, puteti sa incercati si semintele. Acestea incoltesc dupa ce au stat 21 de zile la temperatura de 20 grade; de aici pana la a avea flori dureaza aproximativ 18 luni.