Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

CYPERUS - Cyperus alternifolius

Planta este alcatuita din numerosi lastari asemanatori unor umbrele datorita faptului ca isi poarta frunzele in varf in pozitie radiara precum spitele.

Florile plasate in centrul buchetului de frunze sunt verzi-brunii, lipsite de interes ornamental. Cyperus se simte bine in camere calduroase, cu umiditate atmosferica mai ridicata.

Ii place sa fie permanent umed (in farfuria de scurgere se lasa sa stagneze apa in care baza ghiveciului sa stea 2-3 cm scufundata), aerul proaspat si lumina multa fara soare direct.

Ingrijirea plantei consta in udarea aproape zilnic, fertilizarea de doua ori pe luna in timpul verii, transplantarea intr-un pamant proaspat in fiecare primavara.

Se inmulteste foarte usor prin butasi de rozete de frunze care se lasa sa pluteasca in vase cu apa. In cateva saptamani apar radacinile si apoi lastarii noi.

Planta poate fi multiplicata si prin divizarea tufei.