Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Ficusii agatatori

Au o talie foarte mica, tulpini scurte si ramificatii dense, avand o crestere pe orizontala sau atarnatoare, daca sunt sustendati. Pot fi confundati cu unele varietati de iedera. Pe lastarii subtiri ce cresc neregulat sunt amplasate numeroase frunzulite, toate fiind orientate catre lumina, astfel dand plantei un aspect de tufa aplatizata.

Daca beneficiaza de un mediu cu atmosfera mai umeda si sunt plantate in vase cu o suprafata mai mare, plantele produc radacini in dreptul nodurilor de pe ramuri, exact ca si in mediul lor natural, catarandu-se pe scoarta umeda a arborilor mari, pe denivelari sau pe stancile acoperite de muschi.


Ficus Pumila
- are frunzele mici, de 2-2,5 cm, cu o forma aproape rotunda si cu suprafata pergamentoasa si produc la atingere un sunet slab (fosnet). Varietatile cele mai apreciate sunt patate cu alb-crem sau alb-galbui, iar frunzele unor anumite soiuri au borduri cu alb-crem. Prin inmultire vegetativa repetata din soiurile cu frunze pestrite, pot rezulta plante cu frunze verzi, ceea ce inseamna ca soiurile respective nu sunt inca bine stabilizate.
Ficus radicans
- se aseamana cu ruda lui, dar are frunzulitele ovalizate si ondulate pe margini.