Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Hibiscus

Lumina : expunere sudica la lumina puternica pe timpul iernii si lumina indirecta pe tot restul anului. Pe timpul verii se poate scoate afara.

Apa: Mentineti solul umed mai ales cand infloreste. Umiditatea ridicata si solul umed sunt esentiale in evitarea caderii bobocilor.

Temperatura: mentineti o temperatura medie. Evitati variatiile de temperatura. Poate sa infloreasca vara sau iarna, in functie de cum i-ati indus perioada de hibernare. Aceasta se poate induce prin reducerea apei si incetarea hranirii cu ingrasamant.

Pe timpul sezonuli de crestere activa hraniti planta saptamanal. Se inmulteste prin seminte sau crengute.