Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Ingrijirea plantelor cand sunteti plecat

Cand mergeti in concediu, indiferent de anotimp va intrebati ce se va alege de plantele dumneavoastra. Lasate fara ingrijire pana la o saptamana, majoritatea plantelor de interior pot supravietui. Trebuie doar sa le udati bine inainte sa plecati. Asigurati-va ca au destula lumina dar nu sunt expuse la soare direct, lucru ce ar face pamantul sa se usuce prea repede.

Daca plecati pentru mai mult de o saptamana, incercati optinuile de mai jos.

- cereti unui vecin sau prieten sa va ude plantele. Lasati o lista cu necesitatile fiecarei plante si zilele cand trebuie udate.

- Puneti toate ghivecele in cada. Dati drumul la dus si udati-le. Puneti o folie de plastic transparent deasupra lor. Ar trebui sa le fie bine pana la 2 saptamani daca aveti o fereastra in baie si le puteti oferi lumina. Daca nu aveti lumina naturala, lasati un corp de iluminat fluorescent setat sa stea aprins 12 ore.

- construiti pentru lantele mari cate o mini – sera, dintr-o punga de plastic transparent. Faceti cateva taieturi mici in plastic si apoti legati punga in partea superioara.

Iarna, reduceti caldura la 10-15 grade. Plantele se vor simti mai bine la racoare.