Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Rhododendronul

Lumina: necesita expunere la lumina puternica dar indirecta. Pe timpul verii se va pastra afara la umbra.

Apa: mentineti solul umed pe toata perioada cresterii active.

Temperatura: Pentru a favoriza bobocii, pe timpul noptii trebuie mentinuta o temperatura mica de aproximativ 10 grade. Odata ce a inflorit, va recomandam sa mentineti temperatura mai mica decat de obicei.

Se replanteaza dupa ce infloreste. Adaugati muschi pentru a mari aciditatea solului. Hraniti cu ingrasamant acid, odata la 14 zile. Incetati sa adaugati ingrasamantul dupa ce incep sa iasa bobocii.

Planta are nevoie de temperaturi mici. Apa putina, lumina medie si nu se hraneste cu ingrasamant pana in Ianuarie. Pentru a favoriza o noua inflorire, cresteti temperatura si cantitatea de apa. Se inmulteste prin taierea tulpinii in luna iulie sau prin insamantare in orice luna.