Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Violetele Africane

Nume latinesc: Saintpaulia Ionantha

Lumina: necesita expunere la lumina medie, indirecta. Evitati soarele puternic. Cresc bine si sub lumina artificiala. ( 14-18 ore pe zi)

Apa: mentineti pamantul umed. Folositi apa calduta; apa rece va pata frunzele. Umiditate ridicata.

Temperatura: Mentineti temperatura ridicata pentru rezultate bune. Tolereaza si temperatura medie. Evitati expunere la frig.

Plantati in ghiveci de plastic umplut cu amestec special de pamant. Folositi regulat ingrasamant lichid diluat. Inlaturati florile uscate si frunzele ingalbenite. Se inmulteste prin divizare cand coroana are mai mult de o planta, prin taierea frunzelor sau samanta.