Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Ce este educaţia Conductiva?

* Educaţia Conductiva este un sistem de învăţare dezvoltat de medicul maghiar Andras Peto profesor în Budapesta, Ungaria.

* Educatia Conductiva a fost elaborata iniţial pentru nevoile copiilor cu paralizie cerebrală.

Educaţia Conductiva în mare masura este un sistem unificat de reabilitare pentru persoanele cu tulburări neurologice, cum ar fi paralizia cerebrala, scleroze, boala Parkinson şi cei care au suferit accidente vasculare cerebrale sau leziuni la cap.

* Educaţia Conductiva este un sistem de sine stătător. Acesta nu este un compozit sau amalgam. Este un sistem de învăţare, care a fost dezvoltat cu grupuri de persoane cu tulburări motorii.

* Educaţia conductiva este un proces de învăţare nu, un tratament sau terapie

* Educaţie Conductiva este un parteneriat între educator (dirijor) şi a cursanţilor pentru a crea condiţii pentru învăţare.

* Educaţia Conductiva este o zi din viata care consta intr-un proces continuu de învăţare.

* Educaţia Conductiva abordează probleme de circulaţie cum ar fi probleme de învăţare.

* Educaţia Conductiva poate fi direcţionata către toate grupele de vârstă.

* Educaţia Conductiva pentru copii ar trebui să înceapă cât mai curând posibil. Multe centre au grupuri de mamă şi copil.

* Educaţie Conductiva implică tot ceea ce poate fi aşteptat de la un grup de copii cu varste relevante.

* Educaţia Conductiva învaţă copiii şi adulţii sa creada ca poate realiza ceea ce ei isi doresc şi motivaţia de a găsi propria cale de a face acel lucru.

* Educaţia Conductiva permite copilului să lucreze într-un mod integrat cu alte persoane cu probleme similare, dar de multe ori diferite.

* Educaţia Conductiva îmbrăţişează învăţarea şi dezvoltarea mişcarilor, vorbirea şi capacitatea mentală simultan, nu separat sau consecutiv.

* Educatia Conductiva de învăţământ se bazează pe teoria că copilul cu handicap motor dezvoltă şi învaţă în acelaşi mod ca şi colegii lor.

*Educatia Conductiva nu este un leac miraculos. Este nevoie de un efort concentrat pe o perioadă de timp pentru a permite participanţilor să atingă obiectivele recunoscute si regizate de analiza sarcinilor.

* Educaţia Conductiva este un concept pozitiv, care caută modalităţi în care individul sa poata dezvolta mişcarea. Ea nu are o abordare negativa, in cazul în care exista situatii complicate, echipamentele sunt folosite pentru a facilita controlul motorului si stabilitatea.

* Educaţiva Conductiva foloseste doar mobiliere simple bine concepute si echipamentede de calitate bună.

* Educaţie Conductiva e raspandita în toate ţările din jurul lumii.

* Educaţia Conductiva are cinci elemente principale pentru a facilita procesul.