Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Ipoteza principala al Educaţiei Conductive

(Dr. Mari Hari 1991)

Principalele obiective ale Conductiv Educaţie sunt:

*

Pentru a configura un stil de viata activ.

*

Pentru a dezvolta funcţiile cognitive.

*

Pentru a oferi un program complex, dar unificat de învăţământ.

*

Pentru a invata procesul de intenţiere.

*

Pentru a ajuta copiii cu dizabilităţi să înveţe să meargă la şcoală , sa se duca la locul de muncă. (Desigur ca nu se poate realiza in totdeauna acest lucru!)
* Pentru a oferi un program care, în unele cazuri poate fi construit în cadrul şcolilor speciale şi obişnuite.