Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Accepta sa fii un partener mai bun pentru tine insuti..Jacques Salome

Tu esti in inima tuturor relatiilor tale, ceea e nu inseamna sa fii in centrul lor.


Esti prin urmare responsabil de stima, dragostea si respectul pe care ti le porti tie insuti.

Esti in acelasi timp responsabil de posibila imbunatatire a calitatii relatiilor tale, ceea ce nu inseamna ca esti responsabil pentru toata relatia.

Povara sau placerea infloririi si a fericirii proprii depind de tine.

Nu conta pe celalalt sa isi asume responsabilitatea pentru tine, sa iti asigure si sa-ti implineasca nevoile, sa-ti linisteasca temerile sau sa-ti calmeze nelinistile.

Nu astepta raspunsul de la celalalt, gandeste-te la intrebarile tale, ascute-ti perceptiile, asculta-ti trairea si da o sansa imprevizibilului din tine.

Indrazneste sa te exprimi si puncteaza diferenta cand celalalt incearca sa te defineasca… in functie de viziunea sa.

Experimenteaza, creand un real dincolo de credintele tale. Nu ti se intampla decat ce poti suporta.

Ai grija de tine cu adevarat in fiecare zi. Esti unic si extraordinar, chiar daca ai uitat.

Traieste ca si cum ai fi singur si accepta sa te alaturi celorlalti de cate ori este posibil.

Considera-i pe ceilalti daruri, mai mult, daruri ale clipei care iti imbogatesc viata.

Cea mai grea singuratate nu este aceea de a fi singur, ci de a fi un partener jalnic pentru tine insuti… plictisindu-te de propria companie.

Asadar nu mai ezita, fii un bun partener pentru tine insuti.

Viata te va rasplati insutit.