Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Adevarata valoare

Un conferentiar foarte cunoscut si-a inceput seminarul tinand in mana o bancnota de 50 de euro. El a intrebat:
-”Cine si-ar dori sa aiba aceasta bacnota?”

Mainile incepand sa se ridice, le-a spus:
-”Voi da aceasta bacnota unuia dintre voi, dar inainte lasati-ma sa fac ceva cu ea.
Atunci a sifonat cu forta hartia si a intrebat:
-”Inca mai vreti aceasta bacnota?”
Mainile au continuat sa se ridice.

-”Bine, de acord, dar sa vedem ce se va intampla dupa ce fac asta.
A pus hartia pe jos si a inceput s-o calce in picioare, incercand s-o striveasca si s-o umple de praf cat mai mult cu putinta. In continuare, a intrebat:
-”Cine mai vrea inca bacnota?”
Evident, mainile au inceput sa se ridice.

Dragi prieteni, tocmai ati invatat o lectie. Are putina importanta ce fac cu aceasta bacnota, voi inca v-o doriti pentru ca valoarea nu i s-a schimbat, tot 50 de euro sunt.
Deci, ganditi-va la voi, la viata voastra. De multe ori in viata ati fost mototoliti, aruncati de oameni sau evenimente. Ati avut impresia ca nu faceti nici 2 bani, dar in realitate valoarea voastra a ramas aceeasi in ochii celor care va cunosc.
Valoarea unei persoane nu tine de ceea ce a facut sau nu, puteti intotdeauna sa incercati atingerea obiectivelor voastre, caci valoarea voastra intrinseca este mereu intacta.

Ana Diaconu