Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Atitudinea conteaza

Intr-o zi, un câine se pierdu în junglă. Vazand un leu venind spre el, se sperie si isi spuse in sinea lui: „ Voi muri azi…! Leul nu ma va lasa in viata!
Nu departe de el, vazu insirate nişte oase. Ridica un os si se aseza cu spatele la leu. Se prefacu ca se bucura degustand de zor:
„Oau, oasele de leu sunt intr-adevar bune… Daca as mai avea unul, ar fi petrecere! ” …dupa care ragai zgomotos…

Leul se sperie si gandi: „Cainele acesta vaneaza lei, ar trebui sa fug si sa-mi salvez viata…”
Si numaidecat fugi de acolo.

O maimuta care statea intr-un copac a vazut tot acest joc. Se gandi, ca aceasta ar fi o ocazie buna de a si-l apropia pe leu, spunandu-i despre aceasta minciuna. Leul i-ar deveni astfel prieten si n-ar mai avea de ce sa se teama de el. Ea a alergat dupa leu. Cainele a vazut-o alergand dupa leu si a realizat ca era ceva in neregula.

Maimuta i-a spus leului intregul adevar… despre cum a fost prostit.
Leul urla tare. I-a spus maimutei sa stea in spatele sau si s-a indreptat repede spre caine.

Cainele, in schimb, fu foarte istet. Se aseza din nou cu spatele spre leu si incepu sa vorbeasca tare:
„ Iar i-a luat mult timp maimutei asteia. A trecut mai mult de o ora si nu a putut sa pacaleasca un alt leu…”

Morala: cu o atitudine adecvata, poti depasi orice obstacol.