Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Copiii si iubirea

Un grup de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 8 ani au fost întrebaţi ce înseamnă iubirea.
Răspunsurile lor sunt foarte profunde:

Când bunica a avut artrită, nu putea să se aplece ca să-şi vopsească unghiile de la picioare, şi atunci bunicul se apleca şi i le vopsea el, chiar şi cand a avut şi el artrită la mâini. Aşa este iubirea.
Rebecca, 8 ani

Atunci când cineva te iubeşte, el îţi spune numele într-un fel mai special. Ştii că numele tău este în sigurană în gura lui.
Billy, 4 ani

Iubirea este atunci când o fată pune parfum pe ea, şi un băiat pune apa de bărbierit pe el, şi pe urma merg şi încep să se miroase.
Karl - 5 ani

Iubirea este atunci când mergi să mănânci şi îi dai toţi cartofii tăi prăjiţi, fără să îi ceri în schimb să-ţi dea cartofii lui.
Chrissy, 6 ani

Iubirea este o chestie care te face să râzi atunci cand eşti obosit.
Terri, 4 ani

Iubirea este atunci când mămica îi face cafea lui tăticu, şi gusta întâi ea din cafea, ca să vadă dacă a nimerit-o tocmai bine.
Danny, 7 ani

Iubirea este atunci când te săruţi tot timpul. Pe urmă, după ce ai obosit cu sărutatul, mai vrei încă să fii împreună, şi atunci începi să stai de vorba. Aşa fac mama şi cu tata, dar arată extraordinar când încep să se sărute !
Emily, 8 ani

Iubirea este ceva care se află în cameră atunci când deschizi cadourile de Craciun, şi la un moment dat te opreşti din despachetat şi asculţi cu atenţie.
Bobby, 5 ani

Dacă vrei să înveţi mai bine să iubeşti, trebuie să începi cu un prieten care nu-ţi place deloc sau pe care chiar îl urăşti.
Nikka, 6 ani. (ne-ar trebui câteva miliarde de Nikka pe aceasta planetă)


Sunt doua tipuri de iubire: iubirea noastră şi iubirea Divină. Dar Cel de Sus le face de fapt pe amândouă, aşa că amândouă sunt bune.
Jenny, 4 ani

Iubirea este cand îi spui unui băiat că-ţi place cămaşa lui, şi atunci el se îmbracă cu ea în fiecare zi.
Noelle, 7 ani

Iubirea este ca o femeie în vârstă care trăieşte cu un bărbat în vârstă, şi care sunt încă prieteni, cu toate că se cunosc deja chiar foarte bine.
Tommy, 6 ani.

Iubirea este atunci când am avut concert de pian, şi eram pe scenă şi mi-era frică. Când m-am uitat în sală, toată lumea se uita la mine şi nu zicea nimic, dar l-am văzut pe tăticul zâmbind şi făcându-mi cu mâna. El era singurul care făcea aşa ceva, şi atunci nu mi-a mai fost frică.
Cindy, 8 ani.

Mămica mea mă iubeşte mai mult decât oricine. Pentru că ea mă sărută întotdeauna seara la culcare.
Clare, 5 ani.

Iubirea este atunci când mămica îi dă lui tăticu cea mai bună bucată din friptura de pui.
Elaine, 5 ani

Iubirea este atunci când mama îl vede pe tata cum este, adică transpirat şi nespălat, şi totuşi îi zice că e mai frumos decât Robert Redford.
Chris, 8 ani

Iubirea este atunci când căţeluşul vine şi te linge pe faţă chiar dacă l-ai lăsat singur toată ziua. Mary Ann 4 ani

Ştiu că surioara mea mai mare mă iubeşte, pentru că îmi dă mereu hainele ei, şi ea trebuie să meargă să-şi cumpere altele.
Lauren, 4 ani.

O las pe sora mea mai mare să mă certe pentru că a zis mămica că ea mă ceartă pentru că mă iubeşte. Şi atunci o cert şi eu pe cea mai mica, care este în faşă, şi este aşa de drăguţă, că nu poţi să n-o iubeşti!
Bethany, 4 ani

Când iubeşti pe cineva, atunci genele tale se arcuiesc în sus, şi din ochi încep să-ţi iasă steluţe.
Kare, 7 ani

Iubirea este atunci când mama îl vede pe tata stând pe toaletă şi nu-i zice că e dezgustător.
Mark, 6 ani