Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Invata sa ai incredere in tine!

Acorda-ti incredere! Idei….poti avea o multime. Daca insa inveti sa te concentrezi pe ceea ce vrei sa obtii, iti vei da seama care sunt ideile bune. Mintea ta se va transforma intr-un filtru, ceea ce te va motiva sa inveti mai mult.

Motiveaza-te! De ce vrei sa inveti un anumit lucru? Ce vrei sa obtii prin asta? Daca nu stii de ce vrei sa inveti, poti fi foarte usor distras.

Stabileste-ti un scop! W. Clement Stone spunea ca: “orice plasmuieste mintea umana, poate fi realizat!”… un lucru foarte important in atingerea scopurilor. Pregateste-te pentru orice va fi nevoie, si orice greutate va parea surmontabila. Cei ce au experimentat asta, inteleg ce vreau sa spun…

Gandeste pozitiv! Daca nu ai incredere in abilitatea ta de a invata, nu iti vei fixa obiective de invatare.

Organizeaza-te! Invatarea reprezinta doar unul din aspectele vietii cotidiene a adultului. Este necesar sa-ti organizezi timpul si sarcinile. In caz contrar ti se va parea dificil sa gasesti timp si pentru a invata.

Orice abilitate este invatata! Exceptand functiile vitale ale corpului nostru, fiecare abilitate este invatata. La modul general, daca cineva poate sa invete ceva, si tu poti! Poate ca vei depune mai mult efort, daca insa ti-ai stabilit un scop in care sa crezi, e foarte probabil sa-l si atingi.

Pregateste-te pentru a invata! Sa gandesti pozitiv nu este intotdeauna suficient pentru atingerea unor obiective de succes. Daca esti adult, probabil ca in viata ta de zi cu zi esti inconjurat de o multime de lucruri care-ti distrag atentia. Implementeaza metode de a elimina pentru cateva ore ceea ce-ti distrage atentia. E destul, caci daca e mai mult, invatatul ar putea deveni frustrant…

Pregateste-te( partea a-2-a)…. Natura umana este astfel construita….incat nu toti cei care te inconjoara iti vor binele… fie ca e vorba de evolutia ta personala, sau de planurile tale de a invata ceva…Te vor distrage in mod intentionat, sau chiar in mod inconstient, de la a-ti atinge obiectivele. Daca urmezi cursuri dupa programul de serviciu, informeaza-ti colegii ca nu poti ramane peste program. Diplomatia iti este de folos atunci cand stii ca seful iti da intentionat sarcini in plus, astfel incat sa ramai peste program.

Obliga-te! Multi oameni au nevoie sa-si structureze viata. Libertatea este uneori…..”inspaimantatoare”… Echivaleaza cu haosul! Dar, chiar si in haos exista o anumita ordine. Obligandu-te – si inteleg prin asta sa-ti dai termene limita, sa-ti aloci un anumit timp pentru o idee, sau sa reduci mijloacele cu care lucrezi – poti adesea sa realizezi mai multe intr-un timp mai scurt.