Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Nu trebuie sa ne doboara necazurile pe care le avem

AZI MA SIMT BINE !

Citeste atent si rar afirmatiile de mai jos, cu voce tare:

AZI MA SIMT BINE !

Ma bucur de fiecare clipa a acestei zile. Voi gasi cel putin un motiv de bucurie pentru aceasta zi

Am din ce in ce mai multa incredere in mine si in fortele mele

Subconstientul meu imi asculta dorintele si ma ghideaza spre succes

Fericirea imi vine din interior, simt ca radiez bucurie

Azi e o zi nemaipomenita si posibilitatile mele sunt nelimitate

Stiu ce am de facut. Voi face exact ce mi-am propus

Am incredere in mine, stralucesc si voi reusi

Azi am sansa sa ma bucur si sa-i bucur si pe ceilalti cu prezenta mea

Ai citit cateva sugestii pozitive. Citeste si reciteste aceste randuri de mai multe ori pe zi, cu voce tare. Te vor ajuta sa-ti pastrezi buna dispozitie si tonusul psihologic, sa fii eficient(a) si sa elimini stresul. Tu decizi daca vrei sa fii fericit(a) sau deprimat(a). Folosirea acestor autosugestii e ca si cum ai apasa pe butonul de pornire al starii de bine.