Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Nu trebuie sa ne doboara niciun necaz, daca vom fi tari necazul va disparea

VOI FI PLIN(A) DE ENERGIE !

Citeste atent si rar afirmatiile de mai jos, cu voce tare:

FORTELE IMI CRESC ZI DE ZI!

Ma simt din ce in ce mai plin(a) de energie !

Mintea, corpul, spiritul sunt cuprinse de o energie foarte puternica !

Energia mea se manifesta, fara a slabi, de dimineata pana seara, iar eu ma simt plin(a) de forta.

Ma simt in largul meu, indiferent de activitatea pe care trebuie sa o desfasor.

Simt cum imi pot canaliza energia spre orice activitate pe care doresc sa o fac.

Vointa mea este din ce in ce mai puternica.

Pe zi ce trece, vointa mea devine si mai puternica.

Ai citit cateva sugestii pozitive. Citeste si reciteste aceste randuri de mai multe ori pe zi, cu voce tare. Te vor ajuta sa-ti pastrezi buna dispozitie si tonusul psihologic, sa fii eficient(a) si sa elimini stresul. Tu decizi daca vrei sa fii fericit(a) sau deprimat(a). Folosirea acestor autosugestii e ca si cum ai apasa pe butonul de pornire al starii de bine.