Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa din viata noastra indiferent cum e ea

VIATA MEA ESTE FRUMOASA!

Citeste atent si rar afirmatiile de mai jos, cu voce tare:

ASTAZI TRAIESC O ZI MINUNATA

Ma bucur ca traiesc. Cu bune si cu rele, viata mea este frumoasa, iar azi este o zi minunata

Fiecare respiratie ma face sa ma simt mai bine, simt cum vibreaza prin mine aerul, natura, pamantul, apa

Am din ce in ce mai multa incredere in mine si in fortele mele

Subconstientul meu imi asculta dorintele si ma ghideaza spre succes

Azi e o zi nemaipomenita si posibilitatile mele sunt nelimitate

Ma bucur de prietenii pe care ii am, le multumesc pentru ca sunt langa mine si le doresc sa traiasca zile minunate

Simt cum in interiorul meu se nasc armonia si bucuria de a trai acum si aici

Astazi traiesc o zi minunata!

Ai citit cateva sugestii pozitive. Citeste si reciteste aceste randuri de mai multe ori pe zi, cu voce tare. Te vor ajuta sa-ti pastrezi buna dispozitie si tonusul psihologic, sa fii eficient(a) si sa elimini stresul. Tu decizi daca vrei sa fii fericit(a) sau deprimat(a). Folosirea acestor autosugestii e ca si cum ai apasa pe butonul de pornire al starii de bine.