Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Trebuie sa ne bucuram in fiecare zi de viata asta care ne o da Dumnezeu

AZI MA BUCUR !

Citeste atent si rar afirmatiile de mai jos, cu voce tare:

AZI AM BUCUR !

Ma bucur ca traiesc! Ma bucur ca exist! Ma bucur ca pot sa rostesc aceste cuvinte!

Simt cum bucuria imi patrunde in corp si in minte!

Subconstientul meu imi asculta dorintele si imi amplifica starea de bucurie!

Viata merita traita, cu bune si cu rele!

Constientizez ca am cel putin un motiv de bucurie: exist, respire si traiesc!

Azi e o zi nemaipomenita si posibilitatile mele sunt nelimitate!

Vara asta voi avea parte de tot mai multa bucurie!

Am incredere in mine, stralucesc si voi reusi!

Simt bucurie! Respir bucurie! Totul in jurul meu s-a transformat in bucurie!

Ai citit cateva sugestii pozitive. Citeste si reciteste aceste randuri de mai multe ori pe zi, cu voce tare. Te vor ajuta sa-ti pastrezi buna dispozitie si tonusul psihologic, sa fii eficient(a) si sa elimini stresul. Tu decizi daca vrei sa fii fericit(a) sau deprimat(a). Folosirea acestor autosugestii e ca si cum ai apasa pe butonul de pornire al starii de bine.