Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Trebuie sa-ti faci viata frumoasa indiferent de greutatile pe care le ai

VIATA ESTE FRUMOASA !

Citeste atent si rar afirmatiile de mai jos, cu voce tare:

Azi sunt ca un copil,
redescopar frumusetea vietii,
clipa de clipa.

Ma bucur ca traiesc. Cu bune si cu rele, viata mea este frumoasa, iar astazi este o zi minunata !

Azi am sansa sa ma bucur si sa-i bucur si pe ceilalti cu prezenta mea!

Fericirea imi vine din interior, simt ca radiez bucurie !

Simt viata cu candoare si bucurie, ca si cum azi as vedea totul pentru prima data !

Am incredere in mine, straluces si voi reusi !

Subconstientul meu imi asculta dorintele si ma ghideaza spre succes !

Ma bucur ca traiesc. Cu bune si cu rele, viata mea este frumoasa, iar astazi este o zi minunata !

Ai citit cateva sugestii pozitive. Citeste si reciteste aceste randuri de mai multe ori pe zi, cu voce tare. Te vor ajuta sa-ti pastrezi buna dispozitie si tonusul psihologic, sa fii eficient(a) si sa elimini stresul. Tu decizi daca vrei sa fii fericit(a) sau deprimat(a). Folosirea acestor autosugestii e ca si cum ai apasa pe butonul de pornire al starii de bine.