Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Biorezonanta

Biorezonanta este o metoda de investigare a starii sanatatii care se bazeaza pe inregistrarea potentialelor biomagnetice emise de fiecare organ in parte.

Prin intermediul unor electrozi sunt preluate semnale de la diferitele organe si sisteme din organism care apoi sunt comparate cu un etalon “normal” care exista in programul aparatului, stabilind astfel anumite grade de dezechilibru pentru fiecare organ in parte.

Aparatul de biorezonanta este folosit de medic, doar dupa o amanuntita anamneza a pacientului, asa incat datele furnizate de aparatul de biorezonanta sa poata fi corect interpretate. Medicul va stabili diagnosticul dupa o atenta examinare clinica a pacientului si interpretarea datelor oferite de aparatul de biorezonanta, iar pentru a confirma anumite afectiuni medicul poate recomanda dupa aceea si alte analize medicale, pe care pacientul sa le realizeze.

Biorezonanta este o metoda de evaluare a sanatatii si nu inlocuieste examinarea clinica si paraclinica pe care medicul o realizeaza. Ea poate da indicii asupra starii de sanatate a pacientului si asupra riscurilor la care acesta este expus pentru a dezvolta anumite afectiuni.