Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Crioterapia

Crioterapia presupune intrarea intr-o camera unde sunt 110° C, pacientul fiind imbracat doar in costum de baie, sosete, manusi si purtand o protectie pentru gura si urechi. Acolo se sta in jur de 3 minute si temperatura corpului coboara cu 12° C. In urma contactului cu o temperatura normala, cand corpul se reincalzeste si datorita descarcarii de endorfine, ar trebui sa fim plini de energie, chiar fericiti.

Crioterapia reduce inflamatiile si durerile.