Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Terapie posturala

Face parte din terapia care foloseste gimnastica psihosomatica pentru armonizarea corpului, mintii si psihicului fiintei umane.

Prin faptul ca ajuta concentrarea mintii atat pe corpul fizic cat si pe starea de relaxare, terapia posturala este de un real folos in vindecarea afectiunilor fizice sau psihosomatice.

Acest tip de exercitii in care se foloseste focalizarea mintii pe o anumita zona a corpului ajuta la cresterea oxigenarii in acea parte a corpului, alternarea miscarilor de relaxare cu cele de contractie elibereaza tensiunea musculara, crescand vascularizatia sangelui si prin aceasta scazand concentratia toxinelor din acea zona si a hormonilor de stres acumulati in organism.