Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Terapie prin yoga

Terapia Yoga foloseste tehnicile de terapie yoga pentru tratarea persoanelor bolnave. Cu ajutorul terapiei yoga se pot diminua efectele adverse provocate de diferite boli, inclusiv dureri de spate, hipertensiune arteriala, boli de inima, astm, diabet, hiperaciditate, cancer, migrene, stari de tensiune si de stres.

Terapia Yoga foloseste exercitiile fizice si de respiratie, tehnici de relaxare si meditatie pentru a ajuta la restabilirea corpului si a mintii, promoveaza echilibrul natural de vindecare.

Odata ce ati invatat practicile corespunzatoare, care va vor aduce echilibrul dintre minte si corp, veti putea sa le folositi pentru a avea grija de propria sanatate.

Yoga ocupa un rol important in viata moderna; o extindere dincolo de sala de antrenament de yoga in toate activitatile de zi cu zi, un istrument de binefacere, vindecare si transformare personala.

Programele Yoga sunt bazate pe comuniunea dintre trup, minte suflet, fiind un instrument de aprofundare a unor experiente personale, o resursa pentru cresterea personala, de vindecare a corpului si a mintii.