Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Detoxifiere

Postul este un mijloc de eliminare a toxinelor din organism.
Postul trebuie interpretat ca o abstinentă voluntară de hrană. in timpul postului organele se odihnesc, se elimină toxinele din organism. Fiecare va hotăra ce formă de post va adopta: monodieta, dieta pe termen scurt sau lung.

Monodieta
- se caracterizează prin consumarea unui singur produs alimentar pe zi, iar intre mese se beau ceaiuri din plante, neindulcite

Dieta zero de scurta durata
- tine 1-4 zile, trebuie consumate multe lichide, cam 2-3 l./zi, esalonat pe toată durata zilei

Dieta zero de lunga durata
-tine 1-3 săptămani, sub control medical, intr-un loc calm, la adăpost de stres.

Tratament naturist


Infuzie de cretisoară 3 căni /zi timp de 30 de zile. Infuzie de cicoare, de coada calului, soc, fiecare cate 3 căni / zi , suc de telină 100 ml./zi cu 1 oră inaintea meselor.

RETETA 1: 1 kg. de pătrunjel verde se toacă mărunt si se fierbe in 2 l. de lapte, la foc mic, pană rămane circa 1 l., se strecoară, se consumă cate o lingură din oră in oră pană se termină. In ziua respectivă nu se mănancă si nu se bea nimic.

RETETA 2: se curătă 200 gr. de telină, se taie felii subtiri, se presară putină sare, se lasă 15 minute. Se curătă de coajă 200 gr. de mere, se taie felii, se toarnă peste ele sucul de la 2 lămai. Se amestecă telina cu merele, se asează in salatieră. Se adaugă 25 gr. de smantană, se amestecă. Acest preparat va suplini pranzul unei zile. Se poate repeta de 2 - 3 ori pe săptămană.

RETETA 3: cură de suc de orz verde, 3x 50 ml./zi.

RETETA 4: zilnic fructe si legume proaspete.

RETETA 5: mantaua suedeză, seara inainte de culcare, timp de 1 oră.