Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Edeme

Edemele sau umflaturile sunt produse de cresterea cantitatii de lichide din tesuturi, in special a celei din piele.

Edemele pot fi intinse, cuprinzand intreg corpul, sau localizate intr-o anumita regiune, de regula la membrele inferioare.
Edemele se datoresc unor tulburari in circulatia sangelui sau a limfei, cauzate de un obstacol sau de un proces inflamator, ori a bolilor de rinichi, de inima, ficat, traumatisme, sau carente proteinovitaminice masive, care produc cunoscutele edeme ale foamei.Tratamente naturiste

Pentru tratament se foloseste maceratul la rece din 2 linguri cu radacina maruntita de osul iepurelui la 1 ceasca de apa, care se lasa peste noapte, iar dimineata se incalzeste si se filtreaza.