Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Nimfomania

in dictionar, nimfomania este definita ca o exagerare patologica a dorintelor sexuale, in special la femeie. Majoritatea femeilor care au avut de-a lungul anilor mai multe relatii sexuale, nu au fost intotdeauna indemnate de dorinta sau de placerea actului sexual.

Nu se poate spune despre o femeie ca este nimfomana doar pentru ca are un libido crescut si fantezii sexuale.
in secolul al XIX-lea, sexologul Krafft Ebing a descris nimfomania ca pe un simptom al unei grave degenerescente psihice, urmata rapid de un colaps mortal. Conform lui, nimfomania se complica adesea cu obsesii si femeile devin sclavele propriei imaginatii. Corolarul acestui libido insatiabil este ca femeile sunt, printre altele, afectate de o frigiditate, care impiedica juisarea, finalizarea prin orgasm, pentru a-si gasi linistea corpului, a simturilor si sufletului.
Krafft Ebing credea ca "nimfomanele sunt capabile de toate formele de decadere pentru a-si satisface dorintele, inclusiv de prostitutie".

Astazi acest tip de comportament repetitiv si excesiv este considerat de catre psihiatri ca o forma de dependenta sexuala. De obicei acest lucru duce la izolare sociala si la o stima scazuta de sine. Se poate vorbi de dependenta atunci cand subiectul sufera si comportamentul ei ii afecteaza viata sociala. Multiplicarea partenerilor sexuali este privita diferit, in functie de sex. De indata ce o femeie schimba partenerul prea des sau se angajeaza in relatii de scurta durata, poate fi considerata de unele persoane ca fiind nimfomana.

La barbati multiplele relatii sexuale, cu mai multe femei, cuceririle lor in materie de femei, sunt considerate ca o dovada de virilitate si uneori sunt chiar incurajati in acest sens.
S-ar putea spune deci ca nimfomania este o stare de ruptura cu normele sociale, care insa nu priveste numai femeile. Primul grad al acestui simptom este visarea sau fantasmele despre experientele sexuale.

Exista o intreaga mitologie in jurul acestei idei, iar unele eroine ale istoriei omenirii au fost catalogate ca nimfomane. Unele femei sunt deosebit de exigente in sex, dar aceasta nu constituie o problema de morala. Pentru multe femei este normal ca barbatii sa aiba nevoi sexuale in timp ce ele ar trebui sa fie rezonabile, astfel ca acestea ajung sa le catalogheze pe celelalte femei ca fiind nimfomane, numai datorita faptului ca le place sa faca dragoste.

Uneori o femeie se poate simti bine cu partenerul (sotul) ei, dar sa nu-i fie de ajuns aceasta relatie. Este aceasta o crima? Acest refuz de a se multumi cu putin este un semn al bucuriei de a trai, chiar daca nu se potriveste cu morala societatii noastre. Alte femei, care sunt adevarate sclave ale sexualitatii, alearga din aventura in aventura, barbatii devenind obiecte ale placerii. A

ceasta poate deveni o problema de comportament, deoarece poate fi legata de o experienta din copilarie sau adolescenta care ascunde spaima de a nu fi abandonata. Nimfomana este un fel de "drogata" a sexului, cu o grava dezordine psihica. Deoarece nimfomania nu este de origine genetica, ea poate fi tratata cu ajutorul medicinei naturiste.

Tratament naturist

Dieta:
- 10 zile cura de sucuri de fructe si legume, timp de 1-2 luni.
- Se face zilnic o clisma dimineata cu 1-2 l. infuzie de musetel caldut.
- Se tine un regim crudivor de refacere, timp de 3-5 zile pe luna, cu fructe, vitamine, germeni de grau.
- Se beau 3x50 ml de suc de orz verde zilnic.
- Se tine o cura cu polen.

- Se beau ceaiuri din urmatoarele plante: 10 gr. salvie, 20 gr. menta, 20 gr. rosmarin, 20 gr. crucea pamantului, 20 gr. coada soricelului, 10 gr. traista ciobanului. Se ia o lingurita cu varf la 250 ml de apa clocotita, care se infuzeaza 2 minute si se beau 3 cani pe zi, indulcit cu miere. Se poate adauga tinctura suedeza.
- Se face o baie vitala de 2 ori pe zi, timp de 25 de minute, dus scotian alternant de 2 ori pe zi, baie rece a jumatatii inferioare a corpului, de 3 ori pe saptamana, baie calda de sezut cu coada calului, de 2 ori pe saptamana, baie de trunchi cu apa rece timp de 25 de minute zilnic.
- Se mai poate face baie de soare si spalarea talpilor cu tinctura suedeza, timp de 15 minute.
Se vor masa punctele: 51 (vagin), 25 (uter), 36 (ovare), 11 (tiroida), 4 (hipofiza), 1 (cap), 55 (zona lombara), 39, 40, 49 (zona limfatica), 23 (suprarenalele) intre 2-5 minute.