Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Respiratie urat mirositoare

Apare in urma consumului unor alimente ca usturoiul, ceapa, leurda, sau dupa un consum excesiv de alcool si tutun. O alta cauza este si igiena dentara defectuoasa, dar si intoleranta alimentara (ca in cazul laptelui).

De cele mai multe ori, este un fenomen secundar al proceselor inflamatorii (ale sinusurilor, amigdalelor, a mucoasei stomacului). in acest caz trebuie facut un tratament al bolii care a provocat efectul.

Autoasistenta

Se face igiena dentara zilnic.
Se trateaza la medic tartrul dentar.
Se face gargara si se clateste gura cu ulei de salvie, menta, cateva picaturi intr-un pahar cu apa.
Se trateaza la medic cariile dentare sau infectiile.
Se mesteca cateva boabe de ienupar.
Se tine un regim alimentar, bazat pe legume, fructe proaspete, mancaruri usoare, fara grasimi.