Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Sughitul

Este produs de o contractie spastica a muschiului diafragmei, datorita frigului, ingerarii rapide de alimente, in spatii reci, emotiilor, dizenteriei, peritonitei, encefalitei. Pentru oprirea sughitului se inspira profund pe nas, se opreste respiratia cat mai mult posibil, se inghite in mod repetat cantitati mici de saliva sau apa rece, in timp ce o alta persoana apasa cu palmele pe urechile bolnavului. Daca sughitul nu inceteaza, se apasa puternic cu pumnul in capul pieptului, sau se va fixa in aceasta regiune un prosop indoit, peste care se va trece un bandaj abdominal. Acesta va fi mentinut 24 de ore, chia daca sughitul a incetat. Se mai pot masa punctele H13, meridianul ficatului, situat pe abdomen - dispersie, JM12, meridianul vasului de conceptie, situat la jumatatea dintre ombilic si varful osului stern - dispersie.
Contra sughitului, se mai poate pune putin otet pe o lingurita cu zahar si se consuma incet.

Tratamente naturiste

Vascul (VISCUM ALBUM FAMILIA LORANTHACEAE)
Contine: saponine, acid oleanoic, acetilcolina, colina, inozitol, substante minerale, polizaharid.


EFECTE:

vasodilatator coronarian, periferic, brahicardie imediata, tardiva, scade tensiunea arteriala, actiune antitumorala.


MOD DE FOLOSIRE:

Ateroscleroza, afectiuni cardiace, hipertensiune arteriala, tumori, tuse convulsiva, astm, sughituri persistente - macerat din 2 lingurite de planta la 250 ml. de apa rece, se lasa 8 ore, se bea in 2 reprize, unul la culcare.

Daca sughitul nu inceteaza, se apasa puternic cu pumnul in capul pieptului, sau se va fixa in aceasta regiune un prosop indoit, peste care se va trece un bandaj abdominal. Acesta va fi mentinut 24 de ore, chia daca sughitul a incetat.

Se mai pot masa punctele H13, meridianul ficatului, situat pe abdomen - dispersie, JM12, meridianul vasului de conceptie, situat la jumatatea dintre ombilic si varful osului stern - dispersie.
Contra sughitului, se mai poate pune putin otet pe o lingurita cu zahar si se consuma incet.