Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Bine aţi venit pe site-ul RAMI81-Suflete deschise. Acest site isi doreste sa fie util tuturor persoanelor care au nevoie de orice fel de ajuror. Aici va gasi prieteni adevarati care vor incerca sa le dea un sfat, o alinare, sa-i incurajeze, sa simta ca nu sunt singuri pe lume.
Echipa noastra este formata numai din persoane care stiu sa ce inseamna greutati in viata si stie sa aprecieze si sa ajute oamenii la necaz ascultandu-i si inercand sa le ofere o vorba buna.
Aici veti gasi tot felul de informatii medicale la diverse boli, veti gasi informatii despre terapii noi. Aici o sa fie scrise povesti de viata, cazuri umanitare si diverse teme interesante referitoare la viata noastra de toate zile.
 
 

Remedii naturiste

In paginile urmatoare, veti gasi un ghid al farmaciei verzi. Veti fi scutit astfel sa va cheltuti banii pe medicamentele elaborate prin sinteza de
Prezentare video

laborator, aceasta si datorita faptului ca s-a constatat în timp ca intoleranta, efectele secundare sau chiar accidentele medicamentoase sunt mai reduse în cazul terapiei cu produse naturale, iar biodisponibilitatea pentru organism este mult mai ridicata fata de acestea, decât fata de remediile chimioterapeutice.

Utilizarea plantelor medicinale, ca unul dintre cele mai vechi remedii cunoscute de om, si-a îmbogatit continutul.
În zilele noastre, FITOTERAPIA MODERNA, în sensul larg al acestei notiuni, este tratamentul bolnavilor cu ajutorul produselor farmaceutice obtinute din plante inferioare sau superioare.

Având la baza dezvoltarea fitochimiei, biochimiei, farmacodinamiei si a tehnicii farmaceutice moderne, fitoterapia este astazi o noua ramura a medicinii, în plina dezvoltare si ascensiune.